Your text Web

Een website is een goede investering voor het vergroten van uw omzet. Variërend van de plaatselijke bakker op de hoek tot grote multinationals, vrijwel elke onderneming heeft tegenwoordig een eigen website. Door middel van de juiste indeling en navigatie, leesbaarheid, kleurkeuzes en beeldmateriaal maken wij de perfecte site voor uw bedrijf.

Communicatieproducten dienen in onze visie geen kostenpost te zijn, maar een investering!

Wij adviseren u op het gebied van:

  • indeling en heldere navigatie
  • leesbaarheid van teksten
  • evt. keyword-optimalisatie (t.b.v. SEO)
  • kleurkeuzes
  • beeldmateriaal*
  • modules**
  • hosting
  • (verhuizing) domeinnamen

*Wij gaan - indien nodig - actief op zoek naar passend beeldmateriaal en schaffen dat in overleg met u aan. 

**U kunt uw site uitbreiden met een keuze uit modules.

Studio Vortex kan zowel de vormgeving als het technische gedeelte verzorgen. Ook wanneer u uw huidige website wilt uitbouwen, professionaliseren of verfrissen, bent u aan het juiste adres. Aan de hand van uw wensen, behoeften en bedrijfsidentiteit gaan we aan de slag om de juiste look te creeëren.

CMSCMS (Content Management System)

Met een CMS systeem is het eenvoudig zelf uw website te onderhouden en te actualiseren. Wanneer daar behoefte aan is, biedt Studio Vortex na oplevering van de CMS-website een introductiecursus. Zodat u op die manier alles uit uw nieuwe website kunt halen.

WebshopWebshop

Webshops zijn niet meer weg te denken in de wereld van internet. Het is een leuke en makkelijke manier om vanuit huis wat bij te verdienen, maar is ook voor de detailhandel een onmisbare bron van inkomsten geworden. Wij maken voor u een kant en klare webshop met alle benodigde modules.

your text Hosting

Studio Vortex legt voor u de gewenste domeinnaam vast. Hierbij zullen wij u adviseren in het aanschaffen van het voor u meest gunstige hostingpakket. Hier valt het emailverkeer ook onder.

Jaarlijks OnderhoudscontractJaarlijks onderhoudscontract

Wilt u periodiek uw site laten updaten? Dan adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Met dit jaarlijkse abonnement bent nog voordeliger uit!

WebshopTekst

Of het nu om het schrijven, het redigeren of vertalen van teksten gaat; bij Studio Vortex bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met ervaren professionals welke de NEN-EN 15038-norm handhaven. Alle talen-combinaties zijn mogelijk voor de MKB-, Corporate-, Overheids-, Zorg- en Juridische Sector. Wij geven u altijd een prijsindicatie binnen 24 uur.


Portfolio features Print

Concepten zetten wij om in diverse promotie-materialen zoals huisstijlen, brochures, boeken, stickers, flyers, posters, buitenreclame, textiel en relatiegeschenken. Van ontwerp tot eindproduct. Ook voor de startende ondernemer met een klein budget kunnen wij u een oplossing op maat bieden.

Wij hebben de kennis, de ervaring, het talent en gedrevenheid om onze verbeeldingskracht om te zetten in werkelijkheid om zo uitsluitend de hoogste kwaliteit te leveren. Wij denken graag met u mee. Bekijk onze portfolio als u nieuwsgierig bent geworden.


Your text SEO (zoekmachine-optimalisatie)

De afkorting 'SEO' staat voor 'Search Engine Optimization'. In Nederland hanteren we meestal de term 'zoekmachine-optimalisatie'. Onder zoekmachine-optimalisatie verstaan we alle werkzaamheden die er voor zorgen dat een website zo goed mogelijk scoort in de zoekmachines, en dan met name Google.


Your text Advies

Uiteraard voorzien wij u -waar nodig- van advies bij iedere geplaatste opdracht. Advies bij kleurgebruik, beeldmateriaal, drukwerkbegeleiding, hostingpakketten etc. Maar ook bij het bedenken en onderzoeken van een bedrijfsnaam en de beschikbaarheid daarvan. Kortom: wij leveren diensten van A tot Z.