Heilige GeometrieEen vortex is een spiraal, een draaikolk van energie. Een orkaan is een vortex, de melkweg is een vortex, het water dat wegloopt in de gootsteen beweegt als een vortex. Maar het is ook toepasbaar op hemellichamen die, behalve dat ze om andere hemellichamen draaien, meestal ook om hun eigen as draaien. Het is allemaal onderdeel van de Heilige Geometrie.

 

creatiespiraalWaar het concept begint...

Het middelpunt van de Vortex is rust. In rust ligt focus en creatie. Hierin wordt het idee bedacht en het concept ontwikkeld. Dit concept groeit in de beweging, de zogeheten creatiespiraal. Zichtbaar als 'n Vortex in ons logo.

Wind is aanwezig. Je kunt haar voelen, maar niet zien. Het is ongrijpbaar. Deze wind of Vortex is vergelijkbaar met een idee of gedachte. Zodra het in beweging komt en tot actie overgaat, komt het concept tot leven.

Curiosity in life is the secret of creative people.

Energie

Alles is energie. Energie is alles. Mensen zijn daarom, net als de gehele werking in dit universum, een energiesysteem. Onze energie (frequentie) neemt toe als het om positieve zaken gaat. Mensen oordelen met hun gevoel, het verstand komt daarna met rationele argumenten.

Studio Vortex ontdekt op het gebied van de kosmische wetten: Wet van de Synchroniteit, Wet van Energie en de Wet van de Aantrekkingskracht. Ons streven is dit zoveel mogelijk toe te passen. Hierdoor geven wij zin aan ons werk, uw opdracht; het geheel.

Omdat alles holistisch is, is alle informatie aanwezig in zowel het grote als in het kleine. Hierover kunnen wij beschikken, omdat wij ons hiervoor openstellen tijdens onze werkzaamheden.